De commissie “In Beeld” is op zoek naar nieuwe leden!

Wij zijn een commissie binnen de stichting Arts en Organisatie die actuele onderwerpen binnen de zorg belicht. De commissie is slechts een jaartje jong, daardoor is er veel vrijheid en ruimte voor het uitproberen van nieuwe ideeën. Middels de commissie krijg je de kans om contacten te leggen met professionals en samen te werken met studenten van verschillende achtergronden. Wij zijn op zoek naar toekomstige zorgprofessionals die een jaar willen meewerken aan het maken van filmpjes en andere media.

Wij zijn op zoek naar kandidaten voor de volgende functies:

  • Promotie (promotie van de producten)

  • Techniek (montage filmpjes, opmaak)

  • Extern (sprekers benaderen, contact houden)

Wil jij een nieuw commissie lid worden? Solliciteer dan nu door vóór 11 februari een e-mail te sturen naar stichtinginbeeld@gmail.com met daarin:
- naam, telefoonnummer, studie, en studiejaar
- korte motivatie
- cv

Geef hierbij ook aan welke functie(s) binnen de commissie jouw voorkeur geniet. De sollicitaties zullen gehouden worden in de laatste week van januari in Groningen. Voor vragen of meer informatie zijn wij bereikbaar via stichtinginbeeld@gmail.com

commissie "In beeld"

 

De commissie "In Beeld" is in maart 2018 door Stichting Arts en Organisatie opgericht om laagdrempelig informatie aan te bieden over diverse onderwerpen die het zorglandschap beïnvloeden. Regelmatig zal een video geplaatst worden op Facebook, LinkedIn, YouTube en deze site, waarin een expert ingaat op een specifiek onderwerp. Thema’s die aan bod komen gaan over leiderschap, bestuur en financiën in de zorg. Vanuit verschillende invalshoeken wordt getracht u een zo compleet mogelijk beeld te geven van organisatievraagstukken in de zorg.

Klik op onderstaande links om de video’s te bekijken:

  • https://www.youtube.com/watch?v=UDT9oKiM6ao#action=share

  • https://www.youtube.com/watch?v=rYbKdpiZtc4&t=7s

  • https://www.youtube.com/watch?v=UKiiyCxBPTA

In maart 2018 is de commissie gestart met de volgende leden:

Ellen Burlage (voorzitter)

Tom Kuipers (secretaris)

Rianne van Diepen

Leonoor Graler

Christine de Nie

Heeft u vragen of suggesties of wilt u meer informatie over de commissie In Beeld? We vernemen dat graag! U kunt een mail sturen naar de commissie.

inbeeld@artsenorganisatie.nl

 

commissie zwolle

 

Commissie Zwolle is de eerste commissie die activiteiten buiten Groningen zal organiseren, waarmee Stichting Arts en Organisatie de eerste stap heeft gezet naar topografische uitbreiding. 

Op woensdagavond 17 oktober 2018 vond de eerste activiteit van deze commissie plaats. Met haar eerste seminar  "Specialiseren tot op de vierkante millimeter - de generalist in het nauw?" trapte zij af in het Isala ziekenhuis.

De commissie Zwolle bestond voor de organisatie van deze activiteit uit vijf geneeskundestudenten die voor hun studie één jaar co-schappen lopen in het Isala ziekenhuis. De commissie is in mei 2018 met de volgende leden gestart:

Eline Steenhuis (voorzitter)

Juliette van der Mark (secretaris)

Lisa van Keulen (penningmeester)

Sander Ubels (sprekers)

Bobby Pranger (logistiek)

We streven ernaar in de toekomst meer activiteiten in Zwolle te organiseren met deze commissie. Houd onze site en sociale media in de gaten!