De Jonge Specialist organiseert dit landelijke congres voor aios ieder jaar samen met de LAD, Federatie Medisch Specialisten en de VvAA. 

Wat weet jij over Value Based Healthcare?
De AIOS Upgrade staat dit jaar in het teken van Value Based Healthcare (VBHC), een manier om de gezondheidszorg in te richten waarbij de toegevoegde waarde voor de patiënt voorop staat en de zorg euro tegelijkertijd doelmatig wordt besteed. Een term die je in je dagelijkse praktijk vast niet zo vaak tegenkomt, maar de term wint ook in Nederland aan terrein. Het is al jaren een uitdaging de zorgkosten te beteugelen, waarbij er veel gediscussieerd is en ook in de toekomst zal worden over wat de beste wijze is om zorg in te richten. Ben jij ook geïnteresseerd in waardegerichte zorg? Zegt PROMs-onderzoek je wat of wil je er juist meer over horen? Vind jij ook dat goed werkende innovaties bekostigd moeten worden?

Stel je eigen programma samen
Naast programmaonderdelen over Value Based Healthcare zijn er natuurlijk ook diverse workshops die je voorbereiden op jouw toekomstige baan als medisch specialist of je helpen om nog meer uit je opleiding te halen. Door het uitgebreide aanbod aan workshops kun je altijd een programma samenstellen dat aansluit bij jouw wensen.

Opleidingsprijs 2017
Zoals ieder jaar wordt ’s middags de Opleidingsprijs uitgereikt aan de beste opleider van Nederland. Dit jaar zullen we speciaal aandacht hebben voor die opleider die zijn/ haar aios meeneemt in samen beslissen, patiëntgerichte zorg van harte ondersteunt en aios stimuleert oog te hebben voor kosten in diagnostiek en behandeling. Je kunt jouw opleider aanmelden tot 8 augustus.
 
Graag zien we je 27 oktober op de AIOS Upgrade 2017, waar we meebouwen aan het fundament voor jouw succesvolle toekomst!