Vrijdag 28 oktober 2016 is het weer tijd voor de jaarlijkse terugkerende AIOS Upgrade! De Jonge Specialist organiseert samen met de LAD, FMS en VvAA deze landelijke AIOS dag. Dit jaar is het thema Thinking forward, een congres over persoonlijk leiderschap. Een gezonde balans in werk en privé-leven, regie over je opleiding en veranderingen in de gezondheidszorg… Er wordt veel verwacht van de aios van de toekomst en leiderschap is hot!

Tijdens de plenaire ochtend sessie zullen we aandacht hebben voor hoe je als aios alle ballen in de lucht houdt. Ook de rol van klinisch leiderschap en individualisering komt aan bod. Tot slot zullen we ook aandacht besteden aan wie wij als medisch specialisten van de toekomst zijn en hoe wij visie kunnen omzetten in acties.  In de middag zijn er vier workshoprondes die je zelf indeelt, met dit jaar dus verschillende workshops die specifiek over diverse aspecten van leiderschap ingaan. Maar ook zijn er meer persoonlijke workshops over bijvoorbeeld gezonde voeding en mindfulness. Onze vaste workshops over algemene thema’s zullen niet ontbreken, zoals werkvormen voor de medisch specialist,  individualisering van de opleiding en onderhandeltechnieken.

Voorafgaand aan het congres staat een aios-persoonlijkheidstest online en komen we terug op de algemene resultaten in een interactief deel aan het einde van het congres.  Vul je deze in, maak je kans op 3 coach sessies in het kader van persoonlijk leiderschap!

Daarnaast wordt de felbegeerde jaarlijkse Opleidingsprijs uitgereikt aan de beste opleider van Nederland. Hierbij gaat het natuurlijk om de eeuwige roem en eer maar ook gaat dit gepaard met het mooie beeld wat jaarlijks verstrekt wordt en krijgt de winnaar een mooi geldbedrag om te investeren in de opleiding. Wordt er in jouw opleiding voldoende aandacht besteed aan hoe jij ‘in the lead’ kan zijn van jouw opleiding? Wordt er gebruik gemaakt van de digitale revolutie? Is jouw opleider voorstander van de individualisering van de opleiding? Is jouw opleider innovatief en geeft hij/zij jou voldoende handvatten voor de toekomst? Nomineer jouw opleider dan nu! Dat kan nog tot 5 augustus. Eind augustus worden de nominaties bekend gemaakt, dus hou onze website in de gaten!

 

Kijk op de website voor meer informatie, het programma en de test:  www.dejongespecialist.nl/aiosupgrade

 

En volg ons op facebook De Jonge Specialist met evenement: https://www.facebook.com/events/1679682778965609/